03.02.2016

3’ü 1 Arada İK Yönetimi: Vardiya-PDKS, İzin ve Bordro

Login Yazılım İK Pre-Sales Danışmanı Deniz YILMAZ, 3’ü 1 Arada IK Yönetimi Login HR Vardiya-PDKS Yönetimi, İzin Yönetimi ve Bordro Yönetimi çözümleri hakkında ERP HABER’in sorularını yanıtladı.

ERP HABER:  Login Entegre HR ürününüzden bahsedebilir misiniz?

Deniz Yılmaz: Login Entegre HR İnsan Kaynakları (İK) Yönetim Sistemi, şirketlerin insan kaynakları süreçlerini etkin ve verimli bir şekilde yönetmeleri amacı ile tasarlanmış, birbirleri ile entegre birçok temel uygulamadan meydana gelmektedir. Ayrıca Login İnsan Kaynakları Programı, çok sayıda resmi ya da istatistiksel rapor ve izleme ekranı ile yönetim birimlerine son derece zengin bir bilgilendirme sistemi sunmaktadır.

Login Yazılım, mevzuatta oluşan değişim ve gelişmeleri sıcağı sıcağına geliştirmekte olduğu yazılımlara yansıtmaya devam etmekte, yasaların öngördüğü gerekli tüm düzenlemeler bütün ayrıntılarıyla Login İK Yazılım Programı içerisinde yapılandırılarak hızla kullanıma sunulmaktadır.

Login İK Yazılımı’nın parametrik ve uyarlanabilir arayüzü sayesinde en karmaşık insan kaynakları modellerini dahi kolaylıkla uyarlayarak kurabilir, değişen ihtiyaçlarınız doğrultusunda yeniden yapılandırabilirsiniz. Login İK Yazılımının modüler yapısı sayesinde, küçük bir sistemden başlayarak, şirketiniz ile birlikte büyütebileceğiniz bir yapıya sahip olabilirsiniz.

ERP HABER: Login HR Bordro yönetiminin öne çıkan özellikleri nelerdir?

Deniz Yılmaz: Login HR Bordro Yönetimi firmaların bordrolama süreçlerini, sınırsız sayıdaki personelleri adına yasal mevzuata uygun şekilde yüzde yüz doğru hesaplamalar ile kolaylıkla yönetmelerini sağlar. Bu yapı, farklı bordro tiplerine özel nitelikte yapı oluşturularak programın farklı değişkenlerle yönetilebilmesi ve bordrolama akışına özel güçlü raporlamalar yapılabilmesi noktasında zamanda tasarrufu sağladığından firmaların en büyük dostu konumundadır.

Login-HR-Maaş-İcmali-Örneği-LOGİN-600

Deniz Yılmaz: Personellerin izin ve vardiya akışlarının doğru bir şekilde yönetilebilmesi, firma giriş-çıkışlarının sağlıklı bir şekilde izlenir ve kontrol edilebilir olması da zamanda tasarrufu ve beraberinde verimliliği getiren diğer önemli hususlardandır. İşte bu aşamada da personel bordrolarına otomatik entegrasyonunu sağladığımız İzin Yönetimi, Vardiya-PDKS Yönetimi çözümlerimizi kullanıcılarımıza sunuyoruz.

Gerek yasal mevzuata gerek firma politikalarına uygun olarak geliştirdiğimiz ve geliştirmeye de devam ettiğimiz bu süreçler, birbiriyle paralel işleyen entegre yapıları sayesinde müşterilerimizin iş süreçlerinin yönetiminde en yüksek verimliliği sağlamaktadır.

Login-HR-Sicil-İzin-Kartı-Örneği-LOGİN-600

ERP HABER: Login Entegre HR çözümünün, geleneksel IK yazılımlarından farkı nedir?

Deniz Yılmaz: Çözümlerimizin fark yaratarak diğerlerinden ayrılmasını sağlayan en önemli özellikleri; kusursuz ve yüzde yüzde doğru hesaplamalar yapılmasını sağlayan güncel yasal mevzuata uygun şekilde düzenlenen parametrik yapısı, güvenilirliği, müşteri özel rapor ve ekran geliştirmeleri ile esnekliği ile kolay anlaşılabilir ve kullanılabilir yapısı.

Yasal Mevzuata Uygun Parametrik Yapı ile Özel Raporlama İmkanı

Deniz Yılmaz: Login HR çözümlerimizin yazılım ekibimiz tarafından kapsamlı bir şekilde özelleştirilebiliyor olması iş ortaklarımızın bizim hakkımızda olumlu görüşlerinin en önemli kaynağı olmuştur.

Programımızın personel giriş-çıkışları, izin hareketleri ve bordroya ilişkin işlenmiş tüm dataları tarih bazlı depolayabilme, izleyebilme ve raporlayabilme alanındaki kabiliyetleri firmaların İK departmanlarının özellikle üst yönetime çok çeşitli raporlar sunma ihtiyaçlarına önemle ve güvenle cevap vermektedir.

Fiili-Saatler-Kontrol-Ekrani-600

Hesaplama-Sonuclari-Ekrani-600